God Jul og Godt Nytt År!

Postet av Sørumsand IF den 23. Des 2021

Nok et annerledes og spesielt år er snart ved veis ende. Vi har måttet leve med corona-viruset i 2021 også og det har vært svært utfordrende for oss som organiserer idrett for barn, ungdom og voksne. Det har ikke vært like enkelt å forholde seg til skiftende retningslinjer og noen ganger har restriksjonene også vært litt uklare og gjenstand for tolkninger.

Vi vil berømme alle trenere, lagledere og andre ledere for å være tålmodige og løsningsorienterte i denne utfordrende situasjonen. Det har vært viktig for oss å kunne gi et tilbud til barna, så godt det har latt seg gjøre.

Vi takker alle SIF-medlemmer for innsatsen i 2021 og ønsker alle en riktig God Jul og et Godt Nytt År!

Det er også på sin plass å takke våre trofaste hovedsponsorer (Blaker Sparebank, Nebbenes Bygg, Anker Renhold, Coop Extra, Maxbo, Trento, Spenst, TB Hansen og Comet Sport) for at de lojalt står ved vår side også i utfordrende tider - TUSEN TAKK! Jaaaa - nå blir det ny svømmehall i Idrettsparken!

Postet av Sørumsand IF den 22. Des 2021

I ca 10 år har vi jobbet jevnt og trutt med å realisere nye anlegg i Idrettsparken. Det har vært mange interne møter, men ikke minst har det vært mange møter med Idrettsrådet, politikere og administrasjon i Sørum og Lillestrøm Kommune. Og endelig ser det ut til at vi har lykkes!

På det siste kommunestyremøtet før jul (22/12) ble det vedtatt og bevilget 120 millioner til en ny svømmehall som skal ligge i Idrettsparken! Det er satt av 2 millioner i 2022, 18 millioner i 2023 og 50 millioner hvert år i 2024 og 2025. Det betyr at en flunkende ny svømmehall vil stå ferdig senest i 2025!

Samtidig vil vi se på hvordan en ny 3-flate hall og basishall skal innlemmes i disse planene.

Det er allerede nedsatt en arbeidsgruppe som skal jobbe med dette fremover med representanter fra både Lillestrøm Kommune, Lillestrøm Idrettsråd, karateklubben og Turn&Gymnastikkforeningen på Sørumsand. Fra SIF sin side deltar daglig leder Tonja M. Orderud og anleggsansvarlig Gisle Rangnes.

I referansegruppa vil det være styreleder Siri Revelsby og Dag Rinden (nestleder i Svømmegruppa) som representerer SIF og ivaretar våre interesser.

Vi er bare sååååå utrolig glade for at vi nå endelig lykkes med dette slik at både SIF-medlemmer og resten av befolkningen på Sørumsand snart kan få boltre seg i en ny svømmehall i Idrettsparken. Dette er stor stas :-)
Fyrverkeri 2021

Postet av Sørumsand IF den 14. Des 2021Coronaregler fra 15. desember

Postet av Sørumsand IF den 14. Des 2021

Dette er myndighetenes coronaregler fra 15. desember


Organiserte fritidsaktiviteter:

 • Hvis aktiviteten foregår innendørs bør det være maks 20 stykker, med mindre alle deltakerne er fra samme kohort i skole eller barnehage. 
 • Regjeringen anbefaler å utsette eller avlyse gjennomføring av arrangementer tilknyttet organiserte idretts- og fritidsaktiviteter på tvers av ulike grupper, både ute og inne. 
 • Regjeringen anbefaler å utsette eller avlyse organiserte idretts- og fritidsaktiviteter for voksne som foregår innendørs.
 • Voksne kan trene eller ha andre organiserte fritidsaktiviteter utendørs, men det er anbefalt å være maks 20 personer og holde meteren.
 • Garderobene og dusjene er stengt, men toalettene holdes åpne
 • Svømmehaller og styrkerom kan holdes åpent for : «individuell trening». Ved trening med høy intensitet skal det holdes 2 meter avstand.« rehabilitering og opptrening kan tilbys individuelt eller i mindre grupper med arrangør.» 

Arrangementer: 

 • Maksimalt 20 personer innendørs på privat sammenkomst på offentlig sted, i lånte eller leide lokaler.
 • Maksimalt 20 personer på offentlige innendørs arrangementer uten faste tilviste sitteplasser og 50 personer ved bruk av slike sitteplasser. 
 • Arrangøren skal sørge for at alle som er til stede ved innendørs arrangementer skal kunne holde minst 1 meters avstand til andre som ikke er i samme husstand eller er tilsvarende nære. Det gjøres unntak for flere grupper, bl.a. for utøvere på kultur- og idrettsarrangement, deltakere på enkelte kurs og de som er i samme kohort i barnehage eller barneskole.
 • På innendørs arrangement hvor alle i publikum sitter på faste tilviste plasser er det tilstrekkelig avstand dersom arrangøren legger til rette for at publikum har minst ett ledig sete mellom seg på samme sete rad fra de ankommer arrangementet. Personer fra samme husstand kan sette seg nærmere hverandre etter ankomst.
 • På utendørs offentlig arrangement: Inntil 100 personer uten faste, tilviste plasser og inntil 200 x 3 med faste, tilviste plasser. 
 • Arrangører skal sørge for en oversikt over hvor det enkelte publikum eller gjest sitter ved offentlige arrangementer hvor alle i publikum sitter på faste, tilviste sitteplasser. (nytt)

Munnbind påbys også på innendørs arrangementer.
Julegaver? Vi har salg av klubbklær 2. desember kl 18-20

Postet av Sørumsand IF den 1. Des 2021

Nå har SIF klubbklær åpnet butikk nede på plassen - du finner oss i det nye røde bygget sammen med den nye kiosken.

I denne butikken selger vi hovedkolleksjonen som er likt for alle gruppene i SIF. 

Noe av utvalget er gensere, treningsjakker, bukser, trenings t skjorter, drikkeflasker, håndklær, luer, buff, hansker, sokker, strømper, slippers, bager mm. 

Vi ønsker gjerne innspill om hva vi burde ha i butikken som det går en del av. Vi kan ikke innfri alle ønsker, men vi forsøker så langt det lar seg gjøre. Vi ønsker å bli bedre på dialog rundt dette. 

Åpningstider første torsdag hver mnd fra kl 18 - 20. 

Kan betale med både Vipps og kort. 

Vi har mye på lager, men man må noen ganger påregne litt bestillingstid. 

Vi trenger også flere medhjelpere, så hvis dere vet om noen er det bare å gi et hint. 

 

https://www.facebook.com/sifklubbklar

 
Rapport fra EM i bueskyting

Postet av Sørumsand IF den 1. Des 2021

Vi har fått en rapport fra Morten Sigvartsen sin deltagelse i EM i Bueskyting.

Les den her: Rapport fra MS i EM.docx