Invitasjon til Bruvollstafetten 2022

Postet av Sørumsand IF den 19. Aug 2022

Vi har med dette gleden av å invitere til vår tradisjonsrike Bruvollenstafett - som siden 1964 er blitt arrangert om våren, men som i år blir en høststafett som et ledd i markeringen av Blaker Idrettslags 100-årsjubileum.

Stafetten vil i år bli arrangert onsdag 7. september kl 18.00. 

Se vedlegget for all nødvendig info. Innbydelse[26].doc

Vel møtt!




Ny klubbkoordinator på plass!

Postet av Sørumsand IF den 15. Aug 2022

Tidligere i år lyste vi ut en ny stilling som klubbkoordinator i SIF, og den nye "innenriksministeren" har sin første arbeidsdag hos oss i dag 15. august.

Hun heter Stine Marie Toft Søderlund, er 32 år og kommer fra Haugesund. Stine er oppvokst i en idrettsfamilie hvor både bredde og toppidrett har vært en del av oppveksten og hverdagen. Stine har selv spilt fotball i mange år og vært en aktiv idrettsutøver. Hun er samboer med Håkon som er oppvokst på Sørumsand og har flyttet hit nå i løpet av sommerferien. De har to små barn på hhv 5 og 1,5 år. Stine er utdannet innenfor ergoterapi og akupunktur og har solid ledererfaring fra varehandelen. Hun kommer nå sist fra en jobb som salgsansvarlig hos Blatt, men er veldig motivert og gleder seg til å være vår nye klubbkoordinator.

Stine vil først og fremst jobbe på dagtid, men vil være tilgjengelig for medlemmene hver tirsdag kveld. Vi oppfordrer alle til å ta en tur innom kontoret for å hilse på Stine og bli kjent med henne. Hennes mailadresse er stine@sif.no

Vi ønsker Stine velkommen på laget i SIF !

 




Har du lyst til å prøve "ælveroing" på Glomma?

Postet av Sørumsand IF den 2. Aug 2022

Har du lyst til å prøve "ælveroing"?

«Bingen Lenseminneforening (BLF), (og SIF) inviterer publikum til å se Glommadyppen, prøve ælveroing på Glomma og ha en familiedag, lørdag 6. August ca kl 11 og utover. Det vil foregå ved Fløterbrakka, Vestbyveien 81, Sørumsand.  Dette er samme dag som Glommadyppen, www.glommadyppen.no , og er et støttearrangement for publikum til dette. Svømmerne i Glommadyppen ventes å være passert området ca. 12.00 (noe forbehold om start/vanntemperatur).

Etter ca. kl 12, starter det en uhøytidelig ælveroing med Ælvebåter, «toroninger (2 personer/4 årer)». BLF ønsker interesserte roere, svømmedyktige over 16 år (medbrakt egen redningsvest e.l.) som vil prøve seg med autentisk fløterrobåt på Glomma. Start fra Brygga/Fløterbrakka, Vestby og ro rundt lensekar, bøye og lensekar. 6-700 meter til sammen. Noe informasjon om fløtning og lensehistorie. 
Værforbehold: Avlyses ved veldig dårlig vær.
Varighet: Publikum ønskes for å overvære passering av svømmere som deltar på Glommadyppen ca kl 11-12. Forøvrig blir det ælveroing og en hyggelig familiedag ved Glomma.
Diverse:  Egen medbrakt mat anbefales. Det blir grill/bål hvis greit vær. Mulig musikkinnslag i løpet av dagen.